Comenzi icoane pe sticlă

comenzi icoane pe sticlă pictură naivă
comenzi icoane pe sticlă pictură naivă

Icoane pe sticlă la comandă, atelier virtual de pictură originală, artă tradiţională de vânzare şi la comandă, comenzi icoane pe sticlă creaţii unicat pictate în tempera pe sticlă, lucrări pictate de Raluca şi Roxana Bogătean

Comenzi icoane pe sticlă naive, comenzi icoane pe sticlă artă românească, comenzi icoane pe sticlă pictură tradițională

Cum aleg o icoană?

Doreşti să cumperi o icoană pictată pe sticlă vizitează capitolul cu lucrări realizate de Raluca şi Roxana Bogătean, lucrări aflate spre vânzare pe care le gasiti la sectiunea: comenzi icoane pe sticlă Roxana şi comenzi icoane pe sticlă Raluca În cazul în care o lucrare este deja vândută solicită o lucrare asemănătoare la comandă.

Cum comand o icoană

Doreşti să comanzi o icoană pictată pe sticlă? Pentru comanda unei lucrări, după ce ai consultat categoriile mai sus menţionate lucrărilori de vânzare sau vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail sau telefon. Alege o icoană după preferinţele tale legate de numele pe care-l poartă sfântul, de destinaţia acesteia ( zi de naştere, onomastică, botez, nuntă etc.) de persoana căruia vrei să o daruieşti.

Cum poate fi reprezentată icoană?

Variante icoane pe sticlă la comandă
Variante icoane pe sticlă la comandă
Icoana pe sticlă poate fi reprezentată: bust, personaj întreg sau icoană cu mai multe personaje de sărbătoare. Personajele pentru comenzi icoane pe sticlă pot fi: Iisus Hristos, Maica Domnului sau oricare dintre sfinţi cum ar fii: Sfinţii Apostoli, Sfintii Ierarhi, Sfinții mucenici. Aceştia pot fi pictaţi bust, pe tron sau în picioare.

Descriere: Icoanele sunt pictate manual pe dosul sticlei în manieră tradiţională naivă după izvoade a şcolii de la Nicula.

Tehnică: tempera cu emulsie de ou prin pensulaţie succesivă

Particularităţi: finisajul este executat antic iar rama ete decorată cu motive florale şi vegetale complementare modelului din icoană

Solicită câteva imagini cu ipostaza icoanei pe sticlă pe care ţi-o doreşti iar artistul î-ţi va trimite câteva variante din care tu poţi alege sau comanda un proiect personal iconografic.

Care este cea mai potrivită mărime pentru comenzi icoane pe sticlă?

Cea mai potrivită dimensiune este aceea căre se raportează destinaţiei lucrării . Şi anume dimensiunile: • 21 x 29 x 2 cm., 25 x 35 x 2 cm., 30 x 40 x 2 cm. – sunt mărimi potrivite pentru diferite cadouri, colectii particulare• 25 x 35 x 2 cm., 30 x 40 x 2 cm., 40 x 50 x 2 cm. destinate pentru – cadouri mai pretentioase şi pentru colectii particulare, • 65 x 80 x 2 cm. şi mărimi apropiate acesteia – Potrivită pentru spaţii mai mari şi colecţii particulare iar • 70 x 100 x 3 cm. icoană împărătească şi mărimi apropiate acesteia – potrivită pentru spaţii mai generoase, , biserici, colectii particulare.

Demersul privind demararea comenzi icoane pe sticlă

Dacă ai ales o icoană solicită oferta de preţ dacă ai nelămuriri după ce ai consultat lista de preţuri /mărimi sau confirmă dorinţa ta de a comanda lucrarea la e-mailul cbogatean@yahoo.com. Veţi primi un mesaj de confirmare. Acest mesaj va conţine următoarele date: produsul comandat de dumneavoastră: denumire, dimensiune, cantitate, preţ, informaţii despre livrare, informaţii despre plata acestuia şi modalităţile acesteia. Termen de executie 7 – 14 zile / pentru lucrări mici, 14 – 30 zile / pentru lucrări mari.

NOTA: Pentru comanda unei lucrări, avansul aceteia este de 50 %. reprezentând avans de siguranţă. Plata, avansul pentru oricare serviciu pentru care a-ţi optat se va efectua în contul din capitolul cum plătesc acesta poate fi în lei sau valută. Contul este vizualizat şi supravegheat de artist, plata făcută va fi înregistrată acest lucru certifică credibilitatea şi seriozitatea clientului şi ca atare serviciul pentru care a-ţi apelat este demarat..

Transportul/expedierea lucrării

La finalizarea lucrării veţi primii fotografii în format digital cu detaliile lucrării finite. Eventualele sugestii, corecturi se pot exprima printr-un e-mail şi aceste lucruri vor fi remediate sau integrate acolo unde clientul consideră că este oportun. Odată finalizată lucrarea, aceasta va fi expediată la adresa indicată de Dvs. după ce veţi face dovada achitării lucrării. Aceasta va fi ambalata corespunzător, în aşa fel încât ea să vă parvina în condiţii perfecte. Transportul lucrării se face cu serviciul rapid de Curierat, Prioripost ori FanCourier etc. este suportat de beneficiar costul acestuia este în valoare de 30 lei pentru colete de pana la 3 kg. geutate. Renunţarea la comanda propriu zisă poate fi facută din oricare motiv personal cu pierderea avansului de siguranţă.

Pentru cumpărarea unei lucrări disponibile expusă în galeria cu lucrări lucrari pictate vă rugăm să ne contactaţi printr-un e-mail sau telefon. Solicită dorinţa de a achiziţiona lucrarea respectivă dacă aceasta nu a fost achiziţionată între timp de altcineva. Odată confirmată disponibilitatea ecesteia spre vânzare achită lucrarea integral.

Plata se poate face prin: Transfer Bancar în lei, la cursul BNR al zilei respective, din contul Dvs,sau numerar în numarul de cont BCR deschis pe numele artistului pe care îl găsiţi la rubrica PLATA. Cu alte cuvinte, la cerere, vă vom expedia icoana la adresa indicată de Dvs. după ce veţi face dovada plăţii, contravaloarea în lei a lucrării respective, plus transportul care este achitat în avans sau la destinaţie direct firmei de transport.

Odată efectuată plata, icoana este ambalată şi expediată la adresa pe care dumneavoastră o veţi comunica printr-un e-mail ce va conţine următoarele date: Numele şi Prenumele, Judeţul, Localitatea, strada, numărul şi Numărul dumneavoastră de telefon necesar pentru ca firma de transport să vă contacteze pentru a vă preda coletul. Aceasta va fi ambalat corespunzător, în aşa fel încât să vă parvină în condiţii perfecte. Transportul lucrării este suportat de beneficiar. Transportul lucrării se face cu serviciul rapid de Curierat, Prioripost ori FanCourier etc este suportat de beneficiar costul acestuia este in valoare de 30 lei pentru colete de pana la 3 kg. geutate

Notă: Noi vom lua absolut toate precauţiunile necesare pentru ambalarea şi asigurarea oricărei lucrări, în aşa fel încât ea să vă parvină în condiţii perfecte. Ne face plăcere să punem în lumină faptul că extrem de multe lucrări produse de către artist în decursul anilor se află deja în colecţii importante, private sau publice, raspândite în întreaga lume. În afară de notele biografice de pe acest site puteţi citi multe alte amănunte despre viaţa şi opera artistului pe site-ul: www.calinbogatean.com , http://picturacalinbogatean.ro, precum şi pe blogurile şi presa online. Am dori să vă reamintim că artistul Călin Bogătean, este un artist consacrat o personalitate marcantă a artei Transilvănene, fiind permanent evidenţiată de media scrisă şi vizuală din ţară şi din afara acesteia în reportaje, monografii şi documentare. Vă garantăm calitatea obiectelor precum şi a serviciilor prezentate pe acest sit. Vom fi bucuroşi să vă ajutăm în alegerea corectă a unui cadou perfect pentru orice eveniment din viaţa dumneavoastră.

Comandă o lucrare din timp!

Preţuri icoane detalii aici .

Icoana artă tradiție credință click …