Romania, Tîrgu Mureș, Lămâiței 35/2 cbogatean@yahoo.com 0759071591 cbogatean

Pictură picturi originale lucrări semnate de pictorul Călin Bogătean icoane portrete natură statică peisaje restaurare reproduceri picturi

Icoane cu Iisus Hristos pe lemn

Icoane cu Iisus Hristos pe lemn pictură tradițonală în tempera cu ou

Icoane cu Iisus Hristos pe lemn

Icoane Iisus Hristos pictură bizantină pe lemn

Galerie de artă religioasă de excepţie, lucrări originale de pictură iconografică bizantină pictată în tehnica tempera pe lemn. Această galerie vă prezintă icoane pe lemn cu Iisus Hristos de vânzare sau executate la comandă.

Icoane cu Iisus Hristos pe lemn pictură pentru iconostase, cadouri, colecţii particulare, etc. Icoanele sunt pictate manual pe suport de lemn de pictorul Călin Bogătean, ,,un urmaş al vechilor iconari”.

Termen de executie variază între 7-14 zile pentru lucrari mici / 30 – 90 zile pentru lucrari mari.

În cazul în care o lucrare nu mai este disponibilă şi vrei o replică, o lucrare pe aceeași temă sau un alt model solicită variante ale modelului dorit şi oferta de preţ.

Dacă vrei să afli preţul icoanei tale acesta este afişat la capitolul prețuri pe care îl poti afla şi aici.

Icoane cu Iisus Hristos pe lemn – Galerie de icoane 

Invalid Displayed Gallery

Vezi care lucrări sunt disponibile spre vânzare detalii click …

Galeria de Iconografie și artă iconografică  expusă, cuprinde  Icoane cu Iisus Hristos, lucrări originale de pictură realizate în tehnica tempera cu emulsie de ou pe suport de lemn de tei sau brad.  Icoanele sunt pictate pe suport cu sipet(cadru pe margine) sau pe suprafețe plane. Personajele pictate au aureole decorate cu foiță de aur sau argint  și îmbogățite cu decorațiuni în basorelief motive vegetale, florale sau motive geometrice.

Finisajul este realizat în etape fiind un finisaj antictratat în manieră personală. Icoanele sunt  pictate în manieră bizantină întocmai după izvoade iconografice  ale școlii de pictură Athonite sau cu influențe personale asupra decorațiunilor.

Icoana artă tradiție credință click …

Icoane cu Iisus Hristos pe lemn, Icoane cu Iisus Hristos pe lemn de vânzare, Icoane cu Iisus Hristos pe lemn la comandă, Icoane cu Iisus Hristos pe lemn în tempera, pictură icoane pe lemn, icoane de vânzare cu Iisus Hristos, Icoane la comandă cu Iisus, Iisus lucrare de Pictură bizantină,  Iisus Hristos împărat, Artă iconografică cu Iisus Hristos