Romania, Tîrgu Mureș, Lămâiței 35/2 cbogatean@yahoo.com 0759071591 cbogatean

Pictură picturi originale lucrări semnate de pictorul Călin Bogătean icoane portrete natură statică peisaje restaurare reproduceri picturi

Icoane pe sticlă Roxana

Icoane pe sticlă Roxana picturi originale în tempera cu ou

Icoane pe sticlă Roxana picturi originale în tempera cu ou

Icoane pe sticlă Roxana

Artă religioasă icoane tradiţionale româneşti, pictură originală naivă pe sticlă, icoane pictate de artista Roxana Bogătean pe dosul sticlei în tempera ,lucrări de artă religioasă, comenzi icoane pentru cadouri, colecţii particulare, etc. indiferent de mărimea solicitată.

Termen de execuţie 7-14 zile pentru lucrari mici /14 -30 zile pentru lucrări mari.

În cazul în care o lucrare nu mai este disponibilă şi vrei o replică a acesteia sau un alt model solicită variante ale modelului dorit şi oferta de preţ.

Dacă vrei să afli preţul icoanei tale acesta este afişat la capitolul preţuri pe care îl poti afla şi aici.

 

Galerie de icoane pictate pe sticlă de Roxana Bogătean

Prețuri icoane pictate pe sticlă Ciltește mai mult!

 

Iconografie și artă iconografică naivă românească, picturi originale lucrări din portofoliul artistelor Raluca și Roxana Bogătean realizate în tehnica tempera cu emulsie de ou pe suport de sticlă lucrări de artă realizate și finisate după un concept personal. Icoanele în mare parte sunt icoane cu influență a școlii de pictură iconografică de la Nicula. Icoanele sunt înrămate în rame închise cu motive florale specifice acestei arte.

Grupul de artă iconografică Tradiții compus din Raluca, Roxana și Călin Bogătean. Abordează stilistic în icoanele pictate pe sticlă pictura originală de la Nicula pictură aparținătoare arteitradiţionale țărănești din spațiul româneasc,  acesta a fost preluat, continuat și îmbunătățit datorită artistului profesionist Călin Bogătean coordonatorul principal al grupului, profesor de iconografie și membru al Uniunii Artiștilor Profesioniști din România, artist cu un palmares remarcabil în domeniul icoanei pe lemn, care a revitalizat meșteșugul  și i-a redat profunzimea acesteia de a fi pictat în famile de Raluca soția sa și de Roxana fetița cea mare, asemeni vechilor iconari din spațiul transilvan.


Icoana artă tradiție credință click …

Icoană pe sticlă pictate de Roxana Bogătean, Icoană pe sticlă, icoane pictate pe sticlă, pictură icoane , pictură naivă pe sticlă, îcoane în tempera pe sticlă, artă tradiționalî românească pe sticlă, icoane cu motive decorative vegetale și florale, icoane pe sticlă la comandă, icoane de vânzare

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.