Romania, Tîrgu Mureș, Lămâiței 35/2 cbogatean@yahoo.com 0759071591 cbogatean

Pictură picturi originale lucrări semnate de pictorul Călin Bogătean icoane portrete natură statică peisaje restaurare reproduceri picturi

Cum primesc lucrarea

Cum primesc lucrarea de pictură

Cum primesc lucrarea pictura tabloul picturi lucrarea de artă

Cum primesc lucrarea pictura tabloul picturi lucrarea de artă

Cum primesc o lucrare de artă, pictură, tablou, icoană, portret, cursuri. După ce a-ți consultat galeria de lucrări care va interesat fie ea de pictură în ulei pe pânză: naturi statice, peisaje rurale, urbane, marine, icoane pictate pe lemn sau pe sticlă sau portrete la comandă și a-ți optat pentru cumpărarea unei anume lucrări sau a-ți făcut o comandă specială țineți cont că:

pentru lucrările cumpărate din galeria online, odată făcută dovada plății în contul artistului această lucrare va fi ambalată corespunzător și expediată la adresa pe care dumneavoastră o veți comunica.

pentru lucrările comandate, după derularea tuturor etapelor care v-au fost comunicate la lansarea comenzii și odată făcută dovada restului de plată stabilit la începutul comenzii care reprezenta 50% din suma totală stabilită în contul artistului, se va ambala lucrarea și aceasta va fi expediată la adresa pe care dumneavoastră o veți comunica.

Lucrările vor fi expediate prin serviciul de coletărie și transport rapid in 24 de ore

Portretele în creion cu ramă se vor expedia în colet prin transport rapid;

Portretele în creion fara ramă se vor expedia sul, în colet prin transport rapid;

Portretele, icoanele, picturile se vor expedia ambalate corespunzător.

Lucrările de pictură sunt însoțite pe spate de certificate de autenticitate ca fiind creații ale artistului Călin Bogătean.

Imagini cu lucrări și activitate artistică Călin Bogătean Citește mai mult

cum primesc pictura, cum primesc picturi, cum primesc comanda, cum primesc tablou, cum primesc tablouri, lucrare, cum primesc lucrari, cum primesc icoana, icoane, portrete, portret, arta, reproduceri, restaurare, curs, ulei , pe , panza, lemn

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.