Autoportrete picturi studii fizionomice

Autoportrete pictură în ulei pe pânză

Autoportrete pictură în ulei pe pânză
Autoportrete pictură în ulei pe pânză

Galeria de pictură cuprinde lucrări autoportrete în ulei pe pânză de diferite dimensiuni, portrete tematice executate manual în manieră reaslistă-hiperrealistă acestea sunt lucrări originale creaţii proprii de pictură ce fac parte din ciclul de studii fizionomice aparţinând proiectului de licenţă intitulat Affect displays.

Autoportretele sunt studii ale hărţii fizionomice care stau la baza realizării şi interpretării picturii portretelor în ulei pe pânză.

Puteţi comanda un portret o compoziţie, o temă personală, tablouri la orice mărime dorită.

Trimiteţi prin e-mail imaginea digitala care va place, iar artistul vă va executa un tablou.

Galerie de autoportrete

 

Autoportretul-de la icoană la portret-legătura cu tradiţia picturii

Portretul este o stare văzuta prin ochii sufletului artistului şi transpusă cu ajutorul penelului în pictură. Călin Bogătean surprinde stări emoţionale şi stări ale materiei pe care le imortalizează în acel tablou. Arta portretului este una din cele mai grele şi mai dificile ramuri din arta plastică, deoarece aici un rol direct îl joacă personalitatea, caracterul şi starea de moment a subiectului (modelului). Artistul este un fin analist care reuşeşte să vadă şi să simtă interiorul persoanei pictate.
Demersul portretistic prin tema Affect Displays, capătă noi valenţe decorul nu mai este un factor atât de important, mesajul ocupând locul principal. Acesta se reduce la standardul iconic, la mişcările faciale care exprimă starea emoţională a omului, stare deosebit de importantă în exprimarea expresivităţii artistice folosită permanent atât la începutul istoriei artei cât şi îîn zilele noastre. Abordarea cla-obscurului ca şi procedeu, folosind o paletă cromatică caldă cu contraste puternice face totuşi timid legătura cu tradiţia picturii. Citeşte mai mult LEGĂTURA CU TRADIŢIA PICTURII Citește mai mult! click …

Află mai multe despre portrete autoportrete imagini lucrări click …

Autoportrete Călin Bogătean,autoportrete pictate în ulei pe pânză, portretist Călin Bogătean, portrete în ulei, tablouri pictate cu autoportrete, portrete hiperrealiste realiste