Galerie reproduceri pictură românească pe pânză

Galerie reproduceri pictură românească picturi pe pânză

Galerie reproduceri pictură românească pe pânză
Galerie reproduceri pictură românească pe pânză

Galerie reproduceri pictură universală lucrări de artă picturi clasice cu personaje realizate în ulei pe pânză.

Reproducerile sunt picturi realizate în totalitate manual fapt pentru care o lucrare necesită un timp dela câteva săptămâni la câteva luni de zile. Fiecare lucrare respectă tratarea picturală, textura precum şi etapele în care aceasta a fost executată de pictor.

Galerie reproduceri pictură românească 1

,,Cârciuma de la Rucăr,, reproducere pictură pe pânză

În tabloul „Cârciumă la Rucăr”, pictat de Nicolae Grigorescu artistul ne prezintă o scenă a unui peisaj rural ce are ca şi subiectul principal, clădirea hanului ca şi personaj principal situat chiar pe convergenţa axelor celor patru laturi.

 

Reproduceri pictură românească pictură în ulei pe pânză la comandă
Reproduceri pictură românească pictură în ulei pe pânză la comandă

În jurul hanului personajele sunt dispuse conform unei scheme geometrice laborioase fiecare element ocupând nu doar un loc fizic ci şi unul scenic în care artistul recrează un univers în care elemente folosite în alte lucrări singulare să coexiste pentru ca imaginea finală să fie una atemporală. Carul cu boi, motiv ce apărea singur ca şi personaj principal central cu alte ocazii, acum apare integrat unei imagini studiate.

Cromatica folosită este una binecunoscută pictorului una luminoasă optimistă iar tuşele sunt executate ferm şi aşternute printr-un simţ deosebit al formelor şi texturilor conform cu structura desenului.

Pictarea cerului este făcută prin tuşe largi foarte dinamice prin tonuri bine alese, pe când personajele sunt construite şi relaţionate între ele prin tuşe mici în pastă binedozate ce urmăresc redarea anatomică, mişcarea precum şi un discurs plastic urmărit. Arhitectura hanului şi vegetaţia este pictată în tuşe largi de nuanţe şi tonuri bine armoniate între ele.

Pictarea acestei lucrări este un elogiu asupra creaţiei grigoresciene din partea artistului Călin Bogătean şi o nevoie impetuoasă de a avea în galeria personală a iubitorului de frumos o astfel de lucrare.

O lucrare originală fiind unică şi având un preţ prea mare pentru mulţi iubitori de artă, solicită o lucrare iubită pentru a se înfrupta şi bucura de atmosfera şi trăirea tabloului, iar artistul ce o execută are parte de o întâlnire imagistică cu creaţia şi emoţia artistului creator.

 Galerie imagini ,,Cârciuma de la Rucăr,,

Galerie reproduceri pictură românească 2

Car cu boi trecând un vad imagine comparată

Car cu boi reproducere pictură pe pânză

Galerie reproduceri pictură românească imagini Facebok  Citeşte mai mult!