Romania, Tîrgu Mureș, Lămâiței 35/2 cbogatean@yahoo.com 0759071591 cbogatean

Pictură picturi originale lucrări semnate de pictorul Călin Bogătean icoane portrete natură statică peisaje restaurare reproduceri picturi

Images tagged "sfantul-ioan-din-kronstadt-rugaciune"

0 Comments

 1. Gunther Wotsch

  Bună ziua, doresc sa mi faceți oferta ptr restaurarea unui tablou incl.rama a pictorului Sălăageanu pictat in anul 1936, dimensiuni 50×34 cm.
  Va pot trimite poze pe WA.

  Reply
 2. Eugen

  Am o icoană din lemn, veche de cca 200 de ani

  Reply
 3. Marinescu Iuliana

  Buna seara,
  Am o icoana cu Sfantul Nicolae foarte veche care necesita restaurare. Va pot contacta?

  Reply
 4. vesna Nicuta

  Asi dori sa fac un curs de pictat icoane pe sticla. Ati putea s-mi spuneti cand au loc si unde se tin? Multumesc anticipat Vesna Nicuta

  Reply
  1. cbogatean

   Bună ziua Doamna Vesna Nicuta. Cursurile de icoane se țin la Târgu Mureș la Școala Populară de Arte pe parcursul a 3 ani. Dacă nu sunteți din Târgu Mureș aveți posibilitatea de a studia icoana pe sticlă la Mănăstirea Sf Dimitrie din Sighișoara , dar asta doar în luna august 2020 când vom organiza o tabără tematică pe durata a 10 zile.

   Reply
 5. maria

  vreau sa comand portret în creion/cărbune, care e timpul de executie, pot trimite fotografia electronic ,care e pretul pt un A4?

  Reply
  1. cbogatean

   Bună ziua V-am trimis devizul și detaliile de comandă pe emailul dumneavoastră. Dacă întâmpinați probleme legate de citirea emailului sau a devizului vă rog să reveniți.Cu deosebită stimă, Călin Bogătean

   Reply
 6. Marius

  Buna ma interesează o restaurarr profesionala a unei picturi in ulei pe panza 70×55 cm, umflaturi si crapaturi ale vopselei, plus tot ce inseamna tabloul inramarea.

  Reply
  1. cbogatean

   Bună seara domnule Marius . .
   Vă rog să-mi trimiteți imaginea față verso a lucrării pentru a vă da un răspuns cât mai exact privind restaurarea lucrării dumneavoastră.
   Cu stimă,
   Călin Bogătean
   Imaginile le puteți trimite spre o evaluare și un deviz cât mai detaliat la:
   email: cbogatean@yahoo.com sau cbogatean@gmail.com
   Tel: + watzapp +40759071591

   Reply
 7. Adrian

  Buna ziua! As vrea sa comand o icoana cu Sfântul Constantin cel Mare și mama sa,Sfanta Elena.Format A4,cât m-ar costa? Când ar fi gata?

  Reply
  1. cbogatean

   Bună seara domnule Adrian. V-am trimis documentul solicitat cu detaliile și procedura de lucru.
   Cu deosebită stimă, Călin Bogătean

   Reply