Peisaje rurale pictură în ulei pe pânză

Peisaje rurale pictură pe pânză de vânzare
Peisaje rurale pictură pe pânză de vânzare

Peisaje rurale pictură peisaje în ulei pe pânză tablouri de vânzare

Peisaje rurale – Galerie de pictură peisaje cu diferite teme rurale a acestei secțiuni vă oferă posibilitatea de a achiziționa tablouri cu peisaje rurale pictate în ulei pe pânză aflate spre vânzare sau la comandă după o imagine foto cu un peisaje rural care vă place dumneavoastră.

Aceste fotografii digitale le puteți transforma în lucrări de artă, tablouri cu peisaje rurale executate manual în ulei pe pânză.


Puteți comanda lucrări originale de pictură compoziții, teme personale, tablouri la orice mărime dorită cu elemente din natură: sate, case tradiționale, străzi, curți tradiționale, ulițe, interioare, animale, târguri, etc…

Trimiteți prin e-mail imaginea casei dumneavoastră sau una care va plăce, în format digital iar artistul vă va executa un tablou cu peisaje rurale în ulei pe pânză.

Toate lucrarile sunt unicat.

Termen de execuție 7-30 lucrări mici-90 zile pentru lucrări mari.

Tablouri cu peisaje rurale galerie lucrări

Vezi care lucrări sunt disponibile spre vânzare detalii click …

Peisajul rural este abordat de toți artişti ca şi un gen de sine stătător, acesta a evoluat rapid în preferințele acestora, devenind, în foarte scurt timp, expresia lor favorită.

Călin Bogătean pictează crâmpeie din natură fie ele inspirate din viaţa şi structura mediului rural sau cel urban, marin, nu doar la nivel epic sau pictural cât mai ales la cel emoţional încercând să surprindă contastele şi emoţiile momentului peisajul fiind una dintre cele mai fascinante şi complexe aventuri ale fenomenului artistic universal. Studiul peisagistic a fost abordat în multe maniere de artist, arta peisajistică grigoresciană fiind etalonul valoric care a conturat viziunea și tehnica picturii peisajului în ulei pe pânză.

Rurale peisaje, rurale tablouri, rurale picturi, rurale picturi pe pânză, lucrări de artă, case rurale pictate , ulițe, picturi sate, ograde picturi