Peisaje urbane pictură în ulei pe pânză

Peisaje urbane pictură peisaje în ulei pe pânză tablouri de vânzare
Peisaje urbane pictură peisaje în ulei pe pânză tablouri de vânzare

Peisaje urbane pictură peisaje în ulei pe pânză tablouri de vânzare

Pictură peisaje urbane galerie online de pictură tablouri cu teme urbane peisaje de vânzare.

În cazul în care lucrarea nu mai este disponibilă solicită o lucrare asemănătoare sau comandă o lucrare personalizată pictată în tehnica ulei pe pânză.

Aici găsiți lucrări originale de pictură: case, orașe, sate, case, străzi, ulițe, clădiri, etc. realizate în ulei pe pânză .

Puteți comanda compoziții sau teme personale, tablouri la orice mărime dorită doar pe baza unor fotografii. Acestea pot fi clădiri sau locuri nostalgice încărcate de amintiri.

Trimiteți prin e-mail imaginea casei dumneavoastră sau una care vă place, în format digital iar artistul vă va executa un tablou în ulei pe pânză.

Toate lucrările sunt unicat.

Termen de execuție 7-30 lucrări mici-90 zile pentru lucrări mari.

Galerie cu lucrări artă peisaje urbane

Vezi care lucrări sunt disponibile spre vânzare detalii click …

Peisajul urban este abordat de toți artişti ca şi un gen de sine stătător, acesta a evoluat rapid în preferințele acestora, devenind, în foarte scurt timp, expresia lor favorită.

Călin Bogătean pictează crâmpeie din natură fie ele inspirate din viaţa şi structura mediului rural sau cel urban, marin, nu doar la nivel epic sau pictural cât mai ales la cel emoţional încercând să surprindă contastele şi emoţiile momentului peisajul fiind una dintre cele mai fascinante şi complexe aventuri ale fenomenului artistic universal. Studiul peisagistic a fost abordat în multe maniere de artist, arta peisajistică grigoresciană fiind etalonul valoric care a conturat viziunea și tehnica picturii peisajului în ulei pe pânză.

Peisaje urbane, pictură peisaje în ulei pe pânză, tablouri urbane de vânzare, pictură peisaje urbane orașe , pictură la comandă, tablouri cu clădiri, străzi pictate pe pânză, orașe, pictură personalizată clădiri, picturi monumente