Cum pot comanda un portret? Detalii procedură comenzi portrete

comenzi portrete

V-ați dorit vreodată să dețineți un portret personalizat, realizat cu măiestrie și atenție la detalii? Ei bine, sunteți în locul potrivit! În galeria noastră de artă, vă oferim posibilitatea de a comanda un portret unic, creat manual de talentatul artist Călin Bogătean. Indiferent că este vorba despre un portret cu subiect uman sau unul cu animalul vostru de companie, procesul de comandă este simplu și plin de bucurie artistică.

Ce poți comanda?

 1.  Cum comand un portret? Lucrări în tehnica ulei pe pânză și în creion, realizate după model sau fotografie.
 2. Portrete realizate cu transpunere imaginilor portret a fotografiilor alb-negru vechi în culoare pe pânză.
 3. Comenzi portrete de animale: Câini, Pisici, Cai și alte animale, realizate în tehnica ulei pe pânză sau în creion, după fotografie.

Cum comand un portret în următoarele tehnici:

Portrete oameni în ulei
Portrete oameni în ulei

PORTRETE PICTURI:

 • Picturi în ulei pe pânză
 • Portrete singulare, portrete de grup sau teme personalizate.
 • Portretele sunt realizate în manieră realistă / hiperealistă subliniind cele mai mici detalii

PORTRETE DESENE :

 • Desene în creion , cărbune , tuș , baițuri, cafea
 • Detaliem cu atenție fiecare contur și umbră pentru a reda realismul subiectului.

Avantajele noastre:

 • Experiență vastă în arta portretistă și picturală.
 • Lucrări de calitate superioară, realizate cu talent și pasiune.
 • Flexibilitate în personalizarea fiecărei lucrări, pentru a corespunde așteptărilor tale.
 • Prețuri conform raport / calitate
Autoportret Călin Bogătean
Autoportret 2013

Referințe

Călin Bogătean , este absolvent al Universității de Artă și Design din Cluj Napoca, specialitatea pictură,

În prezent este membru al Uniunii Artiștilor Profesioniști din România, lucrează la Centrul Județean pentru Cultură Tradițională și Educație Artistică ca și consultant artă și meșteșuguri populare .

Este profesor la Școala Populară de Artă din Târgu Mureș unde predă arta plastică și iconografia tradițională.

Cum comand un portret?

Pentru a comanda un portret la artistul Călin Bogătean, urmează acești pași:

Cum comand un portret după fotografie
 1. Contactează artistul:
 2.  Găsește informații de contact pentru artistul Călin Bogătean, fie pe site-ul său, picturacalinbogatean.ro  , https://www.calinbogatean.com/, fie prin intermediul galeriei de artă unde își expune lucrările sau a paginii de contact. 
 3. Poți folosi adresa de e-mail : cbogatean@yahoo.com sau cbogatean@gmail.com sau numărul de telefon /watzapp: 0759071591,  pentru a-i scrie sau a-i suna în legătură cu comanda ta.
 4. Specificați detaliile: 
 5. Comunică artistului toate detaliile legate de portretul pe care dorești să-l comanzi. Aceste detalii pot include dimensiunea dorită a tabloului, tehnica (ulei pe pânză, creion etc.), tipul de portret (uman, animal), numărul de persoane sau animale din portret, pozele pe baza cărora se va realiza lucrarea și orice alte cerințe speciale pe care le ai.
 6. Dacă dorești o compoziție cu mai multe personaje din fotografii diferite solicită acest lucru și voi monta în program digital toate imaginile pentru a crea un cadru perfect.

Vezi prețul potrivit pentru comanda ta!

Prețuri portrete două personaje
 1. Stabilirea prețului și termenelor: 
 2. Consultă tabelul cu prețuri raportat la tipul de portret și dimensiunea acestuia. Dacă nu ai o imagine clară a acestui lucru solicită prețul final 
 3. Întreabă artistul despre prețul estimat al lucrării, precum și despre termenele de realizare. În funcție de complexitatea și dimensiunea portretului, prețul și timpul necesar pentru finalizare pot varia.
 4. Vei primi un document procedură de lucru care conțin toate datele legate de comanda ta și anexa cu fișa de comandă care trebuie completată la lansarea comenzii.
 5. Confirmarea comenzii: După ce ați discutat toate detaliile și ați fost de acord asupra prețului și termenelor, asigurați-vă că primiți o confirmare scrisă a comenzii. Acest lucru va fi util pentru a evita neînțelegerile în viitor. 
 6. Avans și plata finală: Pentru comanda unei lucrări de pictură, plata se face integral dacă costul este mai mic de 600 lei, iar dacă costul acesteia este mai mare de 600 lei se achită un avans de 50 %, ce reprezintă avans de siguranță care se depune în contul artistului în Ron (lei) sau Euro. Acest lucru certifică dorința clientului de a finaliza comanda lucrării.
 7.  Asigurați-vă că înțelegeți politica de plată a artistului și efectuați plățile în conformitate cu aceasta.
 8. Comunicare pe parcursul lucrării: Mențineți o comunicare constantă cu artistul pe parcursul realizării lucrării. Pe parcursul lucrului veți primi imagini cu etape de lucru pentru a ști permanent stadiul lucrării.
 9. Finalizarea lucrării: După finalizarea portretului, artistul vă va notifica și vă va trimite o imagine a lucrării finale pentru a o verifica. Dacă sunteți mulțumit de rezultat, efectuați plata finală rămasă și stabiliți modalitățile de livrare.
 10. Livrarea lucrării: Artistul va livra portretul finalizat conform acordului făcut anterior. Asigurați-vă că ați convenit asupra metodei de livrare și că adresa de livrare este corectă.

Acum că știi pașii de bază, procedura de lucru poți începe să comanzi propriul tău portret de la artistul Călin Bogătean!