Galerie portrete în ulei pe pânză

Galerie portrete pictură în ulei pe pânză

Galerie portrete pictură realizată în ulei pe pânză cuprinde portrete de diferite dimensiuni, portrete tematice executate manual în manieră reaslistă-hiperrealistă după model și după fotografie.

Galerie portrete pictură în ulei pe pânză
Galerie portrete pictură în ulei pe pânză

Aceste portrete sunt lucrări originale, creaţii proprii de pictură, portrete deosebite tratate minuțos prin suprapuneri repetate realizate în ulei pe pânză.

Aici găsiți abordate teme: autoportrete, portrete de bărbaţi, portrete de femei, portrete de copii, portrete compoziționale, portrete sociale și portrete umane cu animale.

În cazul în care lucrarea care vă place nu mai este disponibilă puteți comanda una asemănătoare sau una în care subiectul principal să-l constitue o persoană dragă.

Puteţi comanda un portret o compoziţie, o temă personală, tablouri personalizate la orice mărime dorită.

Trimiteţi prin e-mail imaginea digitală care vă place, iar artistul vă va executa un tablou.

Toate lucrările sunt unicat.

Galerie portrete realizate în ulei pe pânză lucrări

Vezi care lucrări sunt disponibile spre vânzare Citește mai mult!

Pictura portretelor, reprezintă obiectul principal de studiu al artistului pictura sa este dominată de arta icoanelor, de aceea portretul este legătura lui Călin Bogătean cu icoana. IKON ( tr. greacă chip)

În realizarea portretelor pictate pe pânză, artistul nu caută a picta în mod special doar chipul, reproducerea unui model în tehnica realistă sau hiperrealistă ci descoperirea și pictarea laturii interioare a stărilor modelului. Caracterul persoanei precum și stările afective personale de moment influentează harta fizionomică a fiecarui individ.

Este absolvent al Universitatății de Artă și Design din Cluj Napoca, specialitatea pictură, lucrarea sa de licență fiind axată pe studiul fizionomic și stările afective în artă ale individului prin proiectul artistic Affect displays

galerie portrete , galerie on line pictură, galerie tablouri, galerie picturi, galerie artă, portrete la comandă, portrete de vânzare, portrete realiste, portrete hiperrealiste, galerie portrete cu călugări, galerie portrete cu bărbați, galerie portrete cu copii, galerie portrete de vânzare