Cum comand o picturi tablou picturi originale

Cum comand pictură lucrări de artă

Cum comand o pictură, Cum comand icoane, Cum comand portrete, Cum comand obiecte de artă, Cum comand restaurare, cursuri etc.

Cum comand pictură picturi tablouri originale
Cum comand pictură picturi

Modalități de comandă :

Consultați și alegeți din galeria on line de pictură:

portrete în ulei și cărbune, icoane unicat pe lemn și sticlă, servicii de restaurare, cursuri de desen, pictură și iconografie, icoane pe lemn, pictură, peisaje, natură statică, portrete, icoane, tablouri, obiecte de arta pictură originală, lucrări de artă plastică și religioasă și alte tablouri, semnate de artistul Călin Bogătean, ,,un urmaș al vechilor iconari”.

Dacă lucrarea nu mai este disponibilă sau dorești o altă lucrare personalizată solicit acest lucru printr-un e-mail cu detaliile aferente.

Cum comand o pictură?

Pentru comanda unei lucrări de pictură, sau consiliere artistică vă rugăm să ne contactați din timp prin e-mail sau telefon.

Comenzile se onorează în funcție de ordinea lansării comenzii. Consultă secțiuniea dorită din specialitățile: portrete, icoane, pictură, natură moartă, peisaje etc.

Descrieți doleanța dumneavoastră, date legate de comanda unui tablou, a unui portret sau a oricărui serviciu de artă.

Mărimea, dimensiunea tabloului în ulei sau în creion dorit. Artistul va analiza dorința dumneavoastră, va elabora un proiect digital sau vă va expune variantele optime pentru dumneavoastră.

În urma trimiterii e-mailului dumneavoastră veți primi un mesaj, acest mesaj va conține următoarele date:

Produsul comandat de dumneavoastră: denumire, dimensiune, cantitate, preț, informații despre livrare, informații despre plata acestuia precum termenul de execuție.

NOTĂ:

Pentru comanda unei lucrări, avansul aceteia este de 50 %. reprezentând avans de siguranță.

Plata, avansul pentru oricare serviciu pentru care ați optat se va efectua în contul bancar din capitolul plata acesta poate fi în lei sau valută.

Contul este vizualizat și supravegheat de artist, plata făcută va fi înregistrată acest lucru certifică credibilitatea și seriozitatea clientului și ca atare serviciu pentru care a-ți apelat este demarat .

Pot renunța la o lucrare comandată?

Orice comandă lansată se achitata cu avans de siguranță avans care certifică seriozitatea clientului.

Acesta poate renunța comanda poate fi anulata din orice motiv cu pierderea avansului de siguranță suma fiind considerată timp și muncă alocată creației propriu zise.

Dorești o comandă specială?

Consultați etapele de executare a unui portret sau a unei icoane.

Pentru cumpărarea unei lucrări, plata se poate face în mai multe feluri:

Transfer Bancar în lei, la cursul B.C.R. al zilei respective, din contul Dvs. în numarul de cont pe care îl găsiți în rubrica plata sau depunere numerar la ghișeul oricărei sucursale a băncii Banca Comercială Română în contul artistului (care va include valoarea obiectului plus transportul sau rama conform obțiunii dumneavoastră).

Transportul lucrării se face cu serviciul de coletărie rapida: Curier, Priori post ori Fan Courier, etc.

Cu alte cuvinte, după comunicarea adresei dumneavoastră vă vom expedia obiectul la adresa indicată de Dumneavoastră.

Noi vom lua absolut toate precauțiunile necesare pentru ambalarea și asigurarea oricărei lucrări în așa fel încât ea sa vă parvină în condiții perfecte.

Ne face plăcere să punem în lumină faptul că extrem de multe lucrări produse de către artist în decursul anilor se află deja în colecții importante, private sau publice, răspândite în întreaga lume.

În afară de notele biografice de pe acest site puteti citi multe alte amănunte despre viața și opera artistului pe site-ul: www.calinbogatean.com , precum și pe blogurile, galeriile și presa online.

Am dori sa vă reamintim că artistul Călin Bogătean, este un artist consacrat o personalitate marcantă a artei Transilvănene, fiind permanent evidențiat de media scrisă și vizuala din țară și din afara acesteia în reportaje, monografii și documentare.

Vă garantăm calitatea obiectelor precum și a serviciilor prezentate pe acest sit. Vom fi bucuroși să vă ajutăm în alegerea corectă a unui cadou perfect pentru orice eveniment din viața dumneavoastră.

Contactați artistul Călin Bogătean, pentru orice serviciu de vânzări / comenzi de obiecte de artă: icoane bizantine pictate pe lemn și sticlă, pictură, tablouri, icoanostase, portrete, peisaje, naturi statice sau pentru cursurile de pictură și icoane la: E-mail: cbogatean@yahoo.com , sau la telefonul 0759071591