Portrete după poze vechi în ulei pe pânză

Portrete după poze vechi pictură în ulei pe pânză după fotografii

Portrete după poze vechi în ulei pe pânză
Portrete după poze vechi în ulei pe pânză

Portrete de oameni amintiri cu iz sentimental, tablouri alb negru sau sepia pictate în culoare o artă pentru sufletul tău.

Această pagină de comenzi portrete după fotografii vechi este destinată celor care au o fotografie o poză a unei persoane importante din viaţa sa şi doresc ca imaginea respectivă indiferent din ce perioadă este să o transforme într-o lucrare de artă, o pictură în ulei pe pânză. Această operaţiune de transpunere a fotografiei într-o pictură pe pânză este o metodă destul de dificil.

Lucrul la un astfel de tablou se desfăşoară în etape bine stabilite cu răbdare şi cu repictări succesive până fiecare colţişor din lucrare capătă culoarea potrivită. Lucrarea este permanent confruntată cu imaginea din fotografie, retuşată sunt transpuse glasiuri repetate până lucrarea capătă atmosfera şi mesajul pe care aceasta trebuie să-l redea. Dumneavoastră veţi primi imagini digitale cu etapele realizării tabloului unde puteţi interveni cu sugestii.
Aveti o fotografie veche a unei persoane dragi şi doriţi să o transformaţi într-o lucrare de arta? Trimiteti prin e-mail imaginea, digitală cu o mică descriere a lucrării pictorului Călin Bogătean, iar acesta va analiza propunerea dumneavoastră şi vă va da cele mai bune sugestii pentru realizarea unui portret sau a unei compoziţii la orice mărime doriţi.

Comenzi portrete după fotografii vechi operaţiuni de realizare

Cum procedez

Fotografie veche pentru tablou în ulei refacerea defecțiunilor curățire
Fotografie veche pentru tablou în ulei

Expediaţi una sau mai multe fotografii pe care le-aţi scanat sau fotografiat în format digital de calitate, după pozele vechi, faceţi o mică descriere a proiectului la care v-aţi gândit iar artistul va analiza cerinţele dumneavoastră şi va elabora un proiect digital.

Călin Bogătean este un fin analist, acesta surprinde stări ale modelului pe care le transpune pe pânză în compoziţii plastice.

Aceste portrete pot fi: de la un detaliu fizionomic un studiu de portret, bust cu mâini o reprezentare anatomică totală dinamică sau statică, sau o compoziţie complexă cu mai multe personaje.

Puteţi realiza tablouri cu portrete şi compoziţii doar pe baza fotografiei digitale a persoanelor dragi, aceste proiecte individuale conţin la cerere: reconstituiri şi curăţiri ale defectelor faciale, creerea de compoziţii doar pe baza acestora şi a descrierilor făcute de dumneavoastră.

Preţioasele dumneavoastre amintiri, pot fi recuperate acum prin refacerea digitală a unei poze vechi, oferindu-vă posibilitatea de a avea o imagine nouă creată după cea veche precum şi realizarea unui tablou pictat în ulei astfel transformând acele amintiri în lucrări de artă pline de culoare.

Fotografie veche pentru tablou în ulei refacerea defecțiunilor curățire
Fotografie veche pentru tablou în ulei

O readucere în prezent a imaginii de altădată, de recreerea spaţiului arhaic din fotografie se poate face acum într-un tablou care se pictează în ulei pe pânză, tablou ce reconfigurează cromatic imaginea de altădată a celor dragi, această operaţiune este una ela

borată, pretenţioasă şi de durată.

Imagini în sepia sau alb-negru trebuiesc refăcute de rupturi şi dezlipiri de peliculă. Acolo unde porţiunile depășesc 30 % refacerea este uneori imposibilă. Acolo unde feţele sunt compromise pe porţiuni mai mari refacerea poate fi imposibilă.

Cum se realizează

Odată pregatită imaginea, este creată compoziţia pe pânză printr-un desen detaliat acesta fiind apoi integrat în culoare. Călin Bogătean trebuie să intre în atmosfera respectiva pentru a inteleagra şi interpreta cât mai fidel personajele din imagine.

Această operaţiune cere multă indemânare, răbdare, pricepere şi mai ales timp. Conform unei descrieri personale legate de culoarea ochilor, a feţei, a părului precum şi alte particularităţi ale modelului, artistul Călin Bogătean va da viaţă imaginii trecute de timp.

Fotografie veche pentru tablou în ulei refacerea defecțiunilor curățire
Fotografie veche pentru tablou în ulei refacerea defecțiunilor curățire

Aceste imagini în sepia, alb-negru trebuiesc refacute de rupturi si dezlipiri de peliculă înainte de a concepe tabloul.

Acolo unde porţiunile depăşesc 30% refacerea este uneori imposibilă. Acolo unde feţele sunt compromise pe porţiuni mai mari refacerea poate fi imposibilă. Artistul a recreat prin tablourile sale imaginea

bunicului de altădată, a personajelor participante sau dispărute în cel de-al doilea război mondial doar pe baza documentelor vechi a fotografiilor aparţinătorilor şi le-a transfigurat cu succes în compoziţii picturale pline de viaţă şi culoare.

Notă: retuşul, repararea fotografiilor vechi se procesează doar dacă acestea vor fi transpuse în picturi pe pânză.

Retuşul, reparaţia fotografiei, eliminarea defectelor acolo unde există este gratuită precum şi proiectul digital al tabloului.

Durata de execuţie a unui portret în ulei pe pânză după o poză veche este de minim o lună şi jumătate pentru lucrări mai mici şi care conţin un singur personaj şi două-trei luni pentru lucrările mari.

Preţul pentru diferite mărimi şi tipuri de reprezentări ale portretului este afişat în tabelul şi sunt conform dimensiunii şi particularităţii lucrării propriu zise.

Aceste preţuri nu includ costul ramei care este opțională.

 

Portret în ulei după poză veche alb negru pictură
Portret în ulei după poză veche alb negru pictură

Portrete si compozitii realizate dupa fotografii digitale

Dulgherul tablou realizat în ulei pe pânză după o poză veche
Dulgherul tablou realizat în ulei pe pânză după o poză veche

La cerere, artistul vă poate recrea spaţiul chiar şi corpurile în compoziţii pretenţioase, acesta elimină defectele acolo unde acestea sunt vizibile şi va transpune fizionomiile în personaje pe care doar vi le-aţi închipuit şi acestea doar prin intermediul fotografiilor fizionomice digitale.

Aceste compoziţii se realizează digital şi sunt supuse aprobării dumneavoastră înainte de a fi pictate.
Călin Bogătean a creat compoziţii complexe în care diferiti clienţi au dorit să fie reprezentaţi: regi, baroni, ofiţeri, prinţi, prinţese, bufoni etc.

Trimiteţi imaginea digitală de calitate, la o dimensiune cât mai mare şi câteva date legate de dimensiunea obiectului degradat şi veţi primi oferta privind executarea acestei lucrări: detalii tehnice, costuri, expediere etc.

Măsura ideală sugerată pentru o compoziţie în ulei pe pânză după fotografia ta veche poate fi: 40 x 50 cm., 50 x 60 cm., 60 x 70 cm, 80 x 70 cm., 70 x 100 cm, 100 x 150 cm. Această dimensiune se alege în funcţie de destinaţia lucrării şi de expunerea acestuia. Dacă aveti nelamuriri cereţi detalii artistului.

Doresti sa comanzi rama la lucrarera ta?

Lucrările executate se trimit în special fără ramă. Fiecare client comandă rama pe care el o crede că i s-ar potrivi în funcţie de preferinţele sale. Pentru cei care doresc înrămarea lucrării, artistul poate trimite imaginea lucrării înramată virtual în format digital în câteva variante de rame. Preţul acesteia nu este inclus în preţul lucrării, acesta este calculat separat şi este raportat la dimensiunea şi preţiozitatea ramei. Mai multe detalii despre acest segment consultă capitolul Rame..click

Cum platesc lucrarea?

Pentru comanda unei lucrări, avansul aceteia este de 50 %. reprezentând avans de siguranţă care se face în contul….click detalii. Acest lucru certifică seriozitatea şi dorinţa clientului de a comanda lucrea. Plata este calculată în euro, dar se poate plăti şi în lei conform cursului BNR/euro din acea zi.

Contul este vizualizat şi supravegheat de artist, plata făcută va fi înregistrată, acest lucru certifică credibilitatea şi seriozitatea clientului şi ca atare serviciu pentru care a-ţi apelat este demarat.

Cum primesc lucrarea?

Odată finalizată lucrarea, aceasta va fi expediată la adresa indicată de Dvs. după ce veţi face dovada achitării lucrării. Aceasta va fi ambalată corespunzator, în aşa fel încât ea să vă parvină în condiţii perfecte. Transportul lurării este suportat de beneficiar.

Notă. Toate lucrările sunt unicat. Comenzile sunt limitate.

Prețuri pentru portretel dupa fotografii … click

Lucrări de pictură Călin Bogătean detalii click…

Portrete după poze vechi, Portrete după poze vechi la comandă,  Portrete după poze vechi în ulei, Portrete după poze vechi pe pânză