Servicii pictură reproduceri picturi, restaurare lucrări de artă

Servicii de pictură pe pânză lucrări de artă unicat de vânzare și la comandă

Servicii pictură reproduceri picturi restaurare lucrări de artă
Servicii pictură reproduceri picturi restaurare lucrări de artă

Categoria destinată serviciilor se adresează în primul rând colecţionarilor care beneficiază direct de acest segment.

Serviciile oferite sunt cele de: 1 Reproduceri lucrări de artă românească şi pictură universală cu precădere cea din perioada clasică şi de 2. Restaurare tablouri picturi

obiecte de pictură pe lemn, carton şi pe pânză.

Alege capitolul de mai jos care te interesează!

1. Servicii pictură reproduceri picturi pe pânză reproduceri pictură la comandă

Reproduceri picturi pe pânză reproduceri pictură la comandă
Reproduceri picturi pe pânză reproduceri pictură la comandă

Reproducerea lucrărilor după marii maeștri au fost și sunt studii care au ajutat artistul vizual Călin Bogătean în înțelegerea și dezvoltarea sa plastică, a compoziției și cromatologiei creației artistice, a conceptului filosofic, al expresivității precum și a jocului formelor și contrastelor de culoare, a tehnicii clar obscurului folosit cu mare succes de marii maeștri.

Arta unui artist contemporan începe atunci când înțelege, respectă și se folosește de toate cunoștințele înaintașilor săi.
Călin Bogătean

Călin Bogătean este un artist contemporan, membru al Uniunii Artiștilor Profesioniști din România, absolvent al Universității de Artă și design din Cluj Napoca. Reproducerea lucrărilor de artă reprezintă elogiul și dragostea pentru înaintașii săi pentru tehnicile tradiționale ale picturii universale

 Artistul vă consiliază și vă oferă posibilitatea de a alege și executa o lucrare care vă este dragă o lucrare unicat, o pictură executată în totalitate manual după un tablou celebru preferat în tehnica ulei pe pânză. Citeşte mai mult!

2. Servicii pictură restaurare  picturi, tablouri, icoane

  • restaurare icoane restaurare picturiRestaurare lucrări de artă – icoane pictate pe lemn – tablouri pictate în ulei pe pânză
  •  
  • Aveți o lucrare de artă un tablou, o icoană primită în dar sau moștenită și necesită intervenția unui specialist?
  • A-ți dat peste o lucrare uitată în podul casei părintești și doriți să o paăstrați expunand-o pe perete?
  • Aveți o amintire la care țineți mult și este degradată și doriți să-i redați frumusețea și sclipirea de altădată?

Doriți ca valoarea acesteia să crească dar este degradată și nu o puteti pune în valoare?
Acum puteți apela la servicii profesioniste de restaurare: obiecte vechi de artă, obiecte și lucrări de colecție, icoane bizantine pe lemn, pictură tablouri în ulei pe pânză iar lucrarea ta capătă o noua înfățișare.

Atelier de recondiţionare, reparare icoane tradiționale pictate pe lemn, / pictură/ obiecte de artă/ tablouri în ulei pe pânză.

Servicii de consultanță și evaluare lucrări de artă

Artistul Călin Bogătean vă oferă servicii de: consultanță privind restaurarea obiectului dumneavoastră de pictură prin evaluarea concretă obiectului.
Restaurarea este un serviciu din ce în ce mai căutat datorită importanței păstrării  și conservarii valorilor din trecutul diferitelor generații de familii pentru generațiile următoare.  Obiecte de artă sunt diverse precum poveștile  de viață a fiecărui individ în parte. Proveniența unui obiect de artă poate fi  Citește mai mult!

Imagini cu lucrări și activitate artistică Călin Bogătean Citește mai mult