Termeni si conditii de utilizare

   Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor sau a diferitelor servicii de artă) de pe website-ul www.calinbogatean.com, sau picturacalinbogatean.ro, implica acceptarea acestor termeni si conditii de utilizare.

Drepturi de autor

       Siteul de prezentare al Artistul Călin Bogătean prin www.calinbogatean.com și www.picturacalinbogatean.ro ,   este autorul acestui website si beneficiaza de toate drepturile de autor legale asupra continutului (texte, imagini, logo, elemente grafice, baze de date, etc.). Folosirea fara acordul scris a deținătorului de drept legal pictură călinbogătean.com și picturacalinbogatean.ro , a oricaror din elementele enumerate se pedepseste conform legilor in vigoare. Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial.
Orice tentativa de a modifica continutul website-ului www.calinbogatean.com și www.picturacalinbogatean.ro, sau de a ingreuna incarcarea lui, precum si tentativa de accesare a datelor personale ale altui utilizator, va fi considerata tentativa de fraudare si se vor lua toate masurile legale.

Confidentialitate

       Web siteul www.calinbogatean.com și www.picturacalinbogatean.ro poate colecta de la dvs. informatii cu caracter personal, dar numai cu acordul dvs. si daca le furnizati personal. Informatiile cu caracter strict personal sunt optionale.
Informatiile de contact sunt obligatorii in cazul in care doriti sa primiți consiliere artistică privind un serviciu de artă sau pentru a comanda un serviciu de artă (restaurare, icoane, portrete, reproduceri) sau o lucrare de artă contemporană. Web siteul www.calinbogatean.com și www.picturacalinbogatean.ro este un site de prezentare și nu unul de comerț online. Complectând formularul de contact online, folosind Web siteul www.calinbogatean.com și www.picturacalinbogatean.ro , acestea pot colecta de la dvs. informatii cu caracter personal si au ca scop posibilitatea de a va contacta pentru acordarea de consiliere artistică, a vă prezenta un deviz privind un serviciu la care dumneavoastră aderați sau de detalii privind livrare/facturare/ expediere. Serviciile pentru care aderați se realizează pe baza unui contract personal între cele două părți care se va stabilii ulterior prin serviciile de e-mail, watzap etc în funcție de preferințele beneficiarului. Informatiile de contact nu vor fi publice si nu for fi folosite pentru trimiterea de materiale publicitare nesolicitate in prealabil.

       Siteul de prezentare al Artistul Călin Bogătean prin www.calinbogatean.com și www.picturacalinbogatean.ro, se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor website-ului www.calinbogatean.com și www.picturacalinbogatean.ro sau catre terti.

Limitarea raspunderii

     Artistul Călin Bogătean nu este raspunzator si nu poate fi facuta responsabila pentru daunele rezultate prin folosirea in orice fel a produselor sau serviciilor achizitionate de pe www.calinbogatean.com și www.picturacalinbogatean.ro, cat si din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate.

Litigii

     Pentru orice litigiu aparut intre Parti se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere amiabila, competenta revine instantelor judecatoresti Mureș, Romania.

Artistul Călin Bogătean prin www.calinbogatean.com și www.picturacalinbogatean.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.calinbogatean.com și www.picturacalinbogatean.ro, precum si Termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. Din acest motiv, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile cu care ati fost de acord sa le respectati.